Schoorsteenveger Johan

Schoorsteen vegen? Verwarmingsketel onderhouden? Dak, goten of schoorsteen reinigen of herstellen? Roofings? Je bent aan het goede adres!

Meer informatie over ons

Wat wij doen

Reinigen van dakgoten

Wij kunnen uw dakgoten reinigen. Zo vermijdt u opstoppingen en kapotte dakgoten. Bladeren en dieren kunnen er een serieus potje van maken zonder dat u het ziet!

Vegen van schoorstenen

Of u nu verwarmt met hout, mazout, gas, kolen of pellet, wij kunnen u verder helpen. Schoorstenen die verbonden zijn met open haarden of cassettes vormen ook geen probleem. Indien mogelijk – en dat is in 80% van de gevallen zo, vegen wij vanaf het dak. 

Vogelnesten verwijderen & netjes plaatsen

Vogels durven zich wel vaker in uw schoorsteen een thuis te zoeken. Wij kunnen een orkon of kapje plaatsen over de opening bovenaan, om dit te vermijden. Een orkon houdt de druk in de schoorsteen gelijk.

Plaatsen van roetschuiven

Met een goed geplaatste roetschuif kan uw schoorsteen volledig gereinigd worden. Altijd proper, netjes, zonder last van stof of roet! Wij installeren volgens de regels van de kunst.

Onderhoud verwarmingsketels

Om steeds mee te zijn en u met elke verwarmingsketel te kunnen helpen, volgen wij regelmatig extra opleidingen. Wees er op tijd bij - voorkomen is beter dan genezen!

Onderhoudswerken aan schoorstenen

Als u met loszittende stenen in uw schoorsteen zit of uw schoorsteen moet hervoegd worden, kunnen we u ook meteen verder helpen. Een goed onderhouden schoorsteen staat voor meer veiligheid!

Platte daken in EPDM of roofing

Voor het onderhoud of herstel van uw EPDM-dak of uw roofing kan u ook steeds bij ons terecht. Zo kunt u de leeftijd van uw dak aanzienlijk verlengen.